Nyheter

Kvänum i media

Her finner du noen utvalgte artikler fra presse og magasiner om Kvänum.

Dobbelt opp

Maison

Et grovkjøkken, to vasker, to stekeovner og dobbelt kjøleskap gjør det enkelt å servere mange gjester. Og å rydde opp igjen.

PDF
Kvanum-Maison07

Rocka Eleganse

Maison

For fem år siden gjennomgikk det nøkterne, brune 70-tallshuset på Vinderen en total forvandling, både utenpå og inni. Alt er ombygget, og den gamle planløsningen med mange små rom er gjort om til store, lyse arealer…

PDF
Rocka-eleganse

I harmoni med havet

Maison 03-2014

På en høyde med vidstrakt utsyn, har Elisabeth Bjune og familien orkesterplass over innseglingen mot byen. Det bærer interiøret preg av.

PDF
Lomveien_maison-1

Raust og romslig

Interiørmagasinet

Gjennomlys, frittstående kjøkkenmoduler og kokesone med karakter skaper et landkjøkken med sjarm og særpreg.

PDF
IntMag_RaustOgRumslig_mini

Høy og mørk …

Interiørmagasinet

Jakten på kjærligheten er ikke enkel, men da Vibeke opplevde sitt første møte med Brahe, visste hun straks at det var “den rette”. Nå er de samboere og lever en lykkelig kjøkkentilværelse.

PDF
IntMag_HoyOgMork

Karen Elises kjøkken

Interiørmagasinet

Langt på landet? Nei, midt i byen. Kunsten er å skape et kjøkken som passer akkurat dine drømmer. Karen Elise fikk et kjøkken inspirert av mormor og Astrid Lindgrens verden.

PDF
IntMag_KarenElise_mini

Moderne, tidløst og lunt

Interiørmagasinet

Varme fargepaletter, lintekstiler, myke sittegrupper, peis og gyllent eikegulv gjør den nyrenoverte boligen i en toppetasje i Oslo til et komfortabelt rede å krype inn i når vinterkulda gjør entré i hovedstaden.

PDF
IntMag_ModernTidlos_1_12_mini

Skandinavisk, stilrent og sommerlig

Interiørmagasinet

Kledelig kombinasjon i kjøkkenet fra Kvänum hvor det er valgt å sette hvit innredning i sommerblondt selskap med lys ask.

PDF
IntMag_Skandi_mini