Fliser

Fired Earth

Fired Earth begynte i 1983 med å selge Terracotta gulvfliser, et produkt som kundene snart benyttet i sine hjem for å få litt av den spanske følelsen i kjøkken, gang eller vinterhager. Etterspørselen etter fliser av høy kvalitet økte, og dermed ble sortimentet utvidet med veggfliser, stein og skifer.

Innen midten av 90-tallet hadde forretningen vokst ut av sine enkle lokaler i Oxfordshire, til 15 showroom rundt om i Storbritannia. Det første store showroomet i London åpnet i 1996 på adressen 117-119 Fulham Road, og er fremdeles i drift i dag – selv om det nå også finnes 11 andre showroom i London.

Les mer ...

Fliser fra Fired Earth

Fliser, enten de er til gulv eller vegg, representerer en enkel og praktisk løsning i moderne familieboliger. Det er ikke mye som er så praktfullt som vakkert fliselagte gulv og vegger. Med gjennomtenkt flislegging kan du fullstendig forandre stemningen i rommet, og bruker du dekorfliser, kan du skape dramatiske virkninger.

Fired Earth-kolleksjonen av veggfliser byr på et enestående sortiment i seriene fransk glasur, mosaikk, glass og tradisjonelle engelske fliser og et utsøkt utvalg av de beste flisene fra Kilns of the World.
Fired Earths gulvfliser – som fås i stein, skifer, terrakotta, keramikk, klinker og glassert stein – setter standarden for dem som er ute etter ekthet og uovertruffen kvalitet.

Flisutvalget fra Fired Earth omfatter også Neutrals-serien, som spenner fra edelstensaktig glassmosaikk til keramiske gulvfliser i stort format. I Architecture-serien møtes klassisk eleganse og rene, enkle linjer, og ved å blande de ulike flistypene kan du skape mangfoldige design. Artesh-flisene har et fantastisk spennende preg. Sammenpressede fossiler og krystallavleiringer gir travertinflisene et helt unikt og vakkert utseende.

Les mer ...